Maart een drukke maand in de Pieterskerk

In de maand maart is het een drukte van belang in de Pieterskerk vanwege een gemeenteavond, themabijeenkomst en ingebruikname van het gerestaureerde Bätz-orgel.

Op 13 maart is het biddag voor gewas en arbeid. Na afloop van deze eredienst is er de jaarlijkse gemeenteavond om met elkaar van gedachten te wisselen over de activiteiten binnen en buiten de gemeente.

Op 23 maart nemen we na 10 maanden restauratie eindelijk het beroemde Gideon Thomas Bätzorgel (1787) weer in gebruik. Om 15.00 uur start een feestelijke bijeenkomst (zie www.vriendenvandepieterskerk.nl). U bent van harte welkom.
Op 24 maart om 10.00 uur volgt een vreugdevolle kerkdienst in de Pieterskerk.

Op 27 maart om 20.00 uur zal Margriet van der Kooi een thema-avond invullen over de zorg. Hoe ga je als christen te werk in de zorg met alle vragen die er zijn rondom leven en dood. Gelovig of niet, wij heten u van harte welkom in het Bonifatiushuis aan het Kerkpein 18 te Breukelen.