25 jaar Breukelen Zingt 'rondom Advent en Kerst'

Op dinsdag 10 december a.s. is het voor de 25e keer dat Breukelen Zingt 'rond Advent en Kerst' wordt gehouden. Een initiatief van de wijkgemeente Pieterskerk en de Nederlands gereformeerde Kerk ('het Witte Kerkje'). De avond begint om 20.00 uur en de zij-ingang van de kerk is open om 19.30 uur. Medewerkenden aan deze koor- en samenzangavond zijn: het Interkerkelijk koor 'Credo' uit Maarssen o.l.v. Gert J. Hans. Het orgel wordt bespeeld door Jan Pieter Karman en Jakob Brouwer begeleid de samenzang op de trompet. De leiding is in handen van Ds. F.E. Schneider en Ds. K. Hage zal een korte meditatie houden.
Iedereen wordt van harte uitgenodigd. De toegang is vrij. Aan de uitgang zal er gecollecteerd worden voor de bestrijding van de onkosten.