Kinderkerk

Elke zondag is er een kindernevendienst voor kinderen van 4 t/m 12 jaar tijdens de kerkdienst. Na het kindermoment gaan de kinderen naar hun eigen bijeenkomst in het Bonifatiushuis.De methode die gebruikt wordt is: Vertel het maar. Elke eerste zondag van de maand blijven de kinderen van groep 7/8 in de kerk, zodat ze wennen aan het meebeleven van een eredienst.
Op zondag 22 december is er Kerstfeestviering in 'het Witte Kerkje' aan de Dillenburgstraat 8 om 16.30 uur. Dit is een bijzonder moment waar de kinderen hun talent bij het Kerstspel laten zien.
Aan het einde van het seizoen is er een overstapdienst voor de kinderen die naar de middelbare school gaan en de laatste zondag voor de zomervakantie sluiten we het seizoen af met een speciaal thema.

Contactpersoon: Corina Zagt, tel. 06-24 965 593