Vespers in Adventstijd en Volkskerstzang 2017

De Werkgroep Oecumene organiseert in de Adventstijd weer vespers. Deze vinden plaats op dinsdag 5, 12 en 19 december 2017 in de Pauluskerk, Straatweg 37 te Breukelen. De vespers beginnen om 19.15 uur en duren ongeveer 20 minuten. Na afloop is er koffie en thee. U bent van harte welkom.

Volkskerstzang 2017
Op maandag 18 december 2017 organiseert de Werkgroep Oecumene weer de jaarlijkse Volkskerstzang in de Rooms-Katholieke kerk, Straatweg 146 in Breukelen. Aanvang: 20.00 uur. Medewerking verlenen de Brassband Breukelen o.l.v. Syde van der Ploeg en de Cantorij van de Pauluskerk.  Ds. Frank Schneider van de Nederlands Gereformeerde Kerk / het Witte Kerkje uit Breukelen houdt een korte overdenking. U bent allen van harte welkom!

Namens de Werkgroep Oecumene,
Ellen Middelweerd en Nel van Bekkum