Jeugdvereniging (JV)

Samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) organiseren wij de jeugdvereniging, kortweg de JV. De JV is voor de leeftijd van 12 t/m ongeveer 16 jaar. Acht zaterdagavonden in seizoen 2017/2018 is er een gezellige avond in de zogenoemde ‘Bovenkamer’ in Breukelen. De avonden starten met een inloop om 17.30 uur. Dan wordt er samen gegeten, soms zelf klaar gemaakt, soms van te voren gekookt of gebakken door ouders. Na de gezamenlijke maaltijd worden er activiteiten gehouden. De ene keer een sportieve (bijv. bowlen, karten of zaalvoetbal) de andere keer een filmavond. Soms een bespreking over een actueel onderwerp wat we dan betrekken op de Bijbel. Kortom: ruimte voor ontspanning, elkaar ontmoeten, discussie en iets om over na te denken. Het is ook leuk voor jongeren die niet naar de kerk komen om deze avonden te bezoeken. Neem gerust eens een vriend of vriendin mee!

De eerstvolgende datum van de JV-avonden is: zaterdag 13 januari 2018
Locatie: De Bovenkamer, Poeldijk 9 te Breukelen
Tijd: inloop vanaf 17.30 uur-18.00 uur

In 2018 zijn nog de volgende avonden: 17 februari, 17 maart (voetbaltoernooi), 14 april, 26 mei en 23 juni (EO-Jongerendag)

Contactpersoon is: Dennis Reimus, tel. 06-59207376

Drukke en gezellige avond op 10 november jl.
Op zaterdagavond 10 november jl. was het druk, leuk en gezellig. Eerst samen gegeten, daarna een spel waarin de jongens het tegen de meiden opnamen (de jongens hebben gewonnen!) en een bijbeltekst geprobeerd om te zetten in emoticons..... Onderstaand een impressie van deze avond.

JV11+

JV15+