Jeugdvereniging (JV)

Samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) organiseren wij de jeugdvereniging, kortweg de JV. De JV is verdeeld in 2 leeftijdsgroepen: 11-15 jaar en 15+ en ouder. Zaterdagavond om de 14 dagen is er voor elke groep een gezellige avond. De avonden worden gevuld met spelletjes, chips en cola. Ook worden er leuke activiteiten op touw gezet. De ene keer een sportieve (bijv. bowlen, karten of zaalvoetbal) de andere keer een filmavond. Soms een bespreking over een actueel onderwerp wat we dan betrekken op de Bijbel. Kortom: ruimte voor ontspanning, elkaar ontmoeten, discussie en iets om over na te denken. Het is ook leuk voor jongeren die niet naar de kerk komen om deze avonden te bezoeken. Neem gerust eens een vriend of vriendin mee!

Contactpersoon is: Dennis Reimus, tel. 06-59207376

Zaalvoetbaltoernooi
Op 18 maart heeft de JV Breukelen een gezellig zaalvoetbaltoernooi gehad in de Stinzenhal te Breukelen, samen met JV-teams uit de omliggende plaatsen.
De winst ging uiteindelijk naar het team van Maarssen 2. Eervolle vermelding voor het team van Kockengen, dat tweede wist te worden met de jongste spelers van het toernooi (zie ook Facebook: JV Breukelen voor de foto’s).

Hieronder het rooster voor de komende tijd, allen hartelijk welkom!

JV11+

JV15+