Jeugdvereniging (JV)

Samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) organiseren wij de jeugdvereniging, kortweg de JV. De JV is voor de leeftijd van 12 t/m ongeveer 16 jaar. Acht zaterdagavonden in seizoen 2017/2018 is er een gezellige avond in de zogenoemde ‘Bovenkamer’ in Breukelen. De avonden starten met een inloop om 17.30 uur. Dan wordt er samen gegeten, soms zelf klaar gemaakt, soms van te voren gekookt of gebakken door ouders. Na de gezamenlijke maaltijd worden er activiteiten gehouden. De ene keer een sportieve (bijv. bowlen, karten of zaalvoetbal) de andere keer een filmavond. Soms een bespreking over een actueel onderwerp wat we dan betrekken op de Bijbel. Kortom: ruimte voor ontspanning, elkaar ontmoeten, discussie en iets om over na te denken. Het is ook leuk voor jongeren die niet naar de kerk komen om deze avonden te bezoeken. Neem gerust eens een vriend of vriendin mee!

De eerstvolgende datum van de JV-avonden is: zaterdag 14 april 2018
Locatie: De Bovenkamer, Poeldijk 9 te Breukelen
Tijd: inloop vanaf 17.30 uur-18.00 uur

In 2018 zijn nog de volgende avonden: 14 april, 26 mei en 23 juni (EO-Jongerendag)

Contactpersoon is: Dennis Reimus, tel. 06-59207376

Voetbaltoernooi
Op zaterdag 17 maart jl. heeft de JV een gezellig voetbaltoernooi gehad in Maarssen, samen met de JV-teams uit de omgeving. De winst ging uiteindelijk naar het team van
Maarssen 2. Een eervolle vermelding voor het team van Kockengen, dat tweede wist te worden met de jongste spelers van het toernooi. Zaterdag 14 april is de volgende
JV-avond in de Bovenkamer.

The Passion en EO-Jongerendag
Verder staat er op de planning een bezoek aan de Passion in Amsterdam en de EO-Jongerendag. Lijkt het jou/u ook leuk om mee te gaan? Als ouder gemeentelid bent u ook van harte welkom om mee te gaan of eventueel als begeleiding van de kinderen. Meld u dan aan bij Dennis Reimus of bij jeugdouderling Marg Versloot. Van harte uitgenodigd!

JV11+

JV15+