Nieuwe serie ‘Bijbel Live’: JONA

Eind 2010 organiseerde de evangelisatiecommissie voor het eerst een bijzondere ‘Bijbel Live’ avond in de Pieterskerk, over Hagar en Ismaël. Dit jaar start een nieuwe serie over de bekende profeet Jona.

Op dinsdagavond 31 januari a.s. hopen we ‘in contact te komen’ met de kracht van het verhaal van Jona. We zullen niet alleen met elkaar de Bijbel lezen, maar  het verhaal ook op een stijlvolle wijze beleven in de schilderkunst, de literatuur en de klassieke muziek.

Op de dinsdagavonden 7 en 14 februari zetten we de kennismaking met Jona voort op een interactieve en laagdrempelige manier in het Bonifatiushuis.

De commissie hoopt weer op een mooie opkomst van gemeenteleden met introducé. Deze avonden zijn zeer geschikt om te bezoeken met een broer, dochter, buurvrouw, collega of goede vriend(in).

U kunt zich opgeven voor deze serie via de intekenlijsten in de kerk, per e-mail: evangelisatiepieterskerk@gmail.com of telefonisch: 0346-266942.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de commissieleden: Anna Elink Schuurman, Marlies Wijnen, Dies Kaashoek, Gert-Jan Kroon en Bertine Oosthoek.