Marginaal en missionair in de Vechtstreek

Vorig jaar verschenen er twee belangrijke boeken van Wim Dekker. Het eerste boek was ‘Marginaal en Missionair’, een boek met theologische verkenningen over wat er gaande is in ons land, qua onverschilligheid naar het Evangelie toe (het boek kent inmiddels al een vierde druk). Het tweede boek was zijn proefschrift: ‘Afwezigheid van God’. Dat boek is een verdieping van de verkenningen uit zijn eerste boek. Er is in Breukelen een leeskring die het eerste boek samen heeft gelezen. We vinden het leuk om de auteur uit te nodigen en samen verder te spreken over deze thematiek. Die thematiek gaat ons allen aan. Daarom is deze avond een publieke lezing, vrij toegankelijk, waar u allen hartelijk welkom bent. Naast dat er op deze avond een lezing van Wim Dekker is, proberen we met hem en met elkaar een interkerkelijk gesprek te voeren over Evangelie en evangelisatie in de Vechtstreek. De auteur is zelf predikant geweest in de Vechtstreek, en kan dus met ons meedenken. Een speciale uitnodiging gaat naar Evangelisatie-commissies en kerkenraden uit heel de Vechtstreek, om eens breed interkerkelijk ons te beraden over dit onderwerp. Een ieder die Evangelisatie aan het hart gaat is hartelijk welkom mee te luisteren, mee te denken op deze avond. De lezing is op woensdagavond 11 april, om 20.00 uur in het Bonifatius-huis, naast de Pieterskerk, in Breukelen. Om 19.30 uur is de zaal open. Verdere informatie ds Daniël Timmerman: daniel.timmerman@gmail.com (NGK Breukelen) of ds Kees van Ekris: cmavanekris@live.nl  (Protestantse wijkgemeente Pieterskerk Breukelen). Welkom.