Breukelen Zingt

Tweemaal per jaar (Pasen en Kerst) organiseert de wijkgemeente Pieterskerk samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) Breukelen Zingt. Dit zijn bijeenkomsten met samenzang, koorzang begeleid door verschillende muziekinstrumenten en een kort meditatief moment. Deze uitvoeringen trekken altijd een volle kerk. Voor deze avonden wordt altijd een zangkoor uit de omgeving uitgenodigd.

De eerstvolgende Breukelen Zingt vindt plaats op dinsdag 12 december. Medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk Koor 'Credo' onder leiding van Gert J. Hans. Organist is Bert Elbertsen uit Ede en Jakob Brouwer speelt trompet. De leiding is in handen van Ds. F.E. Schneider en er is een korte meditatie door Ds. K. Hage.

Contactpersoon: Pieter Wijnen, tel. 0346-261837