Breukelen Zingt

Tweemaal per jaar (Pasen en Kerst) organiseert de wijkgemeente Pieterskerk samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (het Witte Kerkje) Breukelen Zingt. Dit zijn bijeenkomsten met samenzang, koorzang begeleid door verschillende muziekinstrumenten en een kort meditatief moment. Deze uitvoeringen trekken altijd een volle kerk. Voor deze avonden wordt altijd een zangkoor uit de omgeving uitgenodigd.

De eerstvolgende avond van Breukelen Zingt is op dinsdag 4 april 2017 en staat in het teken van 'Op weg naar Pasen'. Aanvang 20.00 uur in de Pieterskerk, de kerk is om 19.30 uur open via de zij-ingang. Medewerking wordt verleend door: het Christelijk Mannenkoor 'Immanuël' uit Wilnis-Mijdrecht o.l.v. dirigent Jan Verhoef. Theo Griekspoor bespeelt het prachtige Bätz-orgel en Jakob Brouwer, trompet. De leiding is in handen van Ds. K. Hage. Een korte meditatie wordt verzord door Ds. F.E. Schneider.

Contactpersoon: Pieter Wijnen, tel. 0346-261837